Подкрепа за спортните отбори на училищата, обучаващи най-добрите лекоатлети

2016-05-16

За четвърта поредна година Спиди бе генерален спонсор на финалите на ученическите игри по лека атлетика за девойки и юноши, организирани от Министерство на младежта и спорта и Българска асоциация „Спорт за учащи”. Най-голямата куриерска компания в България отново осигури награден фонд за победителите, който да използват за закупуване на спортна екипировка на младежите.

И тази година финалите на ученическите игри по лека атлетика се проведоха на стадион „Хаджи Димитър” в Сливен. Във възрастова група 8-10 клас победители станаха отборите на момичетата от ПМГ „Добри Чинтулов” Сливен и момчетата от МГ „Д-р Петър Берон” Варна. Във възрастова група 5-7 клас за поредна година титлата взеха момичетата от ОУ „Иван Вазов” Харманли, а при младежите първото място спечелиха момчетата от ОУ „Елин Пелин” Бургас.

От Спиди поздравяваме победителите и им пожелаваме да бъдат все така амбициозни и устремени към успеха. Горди сме, че партньорството между Спиди и Министерството на спорта се превръща в една хубава традиция, която стимулира учениците, техните учители и директори за участие и победа в игрите по лека атлетика.