Спиди се включи в помощта за наводнените райони

2014-07-10

Mесец юли ни поднесе серия от изпитания, причинени от страшните летни бури. Някои райони на България пострадаха тежко от проливните дъждове.

Ние от Спиди сме съпричастни с хората, станали жертви на наводненията, които заляха Варна, Добрич и Велико Търново и изказваме подкрепа и съпричастност към тях и семействата им. Затова нямаше как да не откликнем на призивите за помощ, които получавахме в продължение на седмици. На имейлите на наши служители пристигаха съобщения, в които хора от различни краища на страната искаха да изпратят помощи и търсеха в наше лице безплатен транспорт за даренията до бедстващите градове.

 Разбира се, от Спиди се отзовавахме на техните молби и още в първия ден след бедствието във Варна и Добрич превозихме до пострадалите райони за наша сметка помощи от София, Пловдив, Карлово и Симитли. Наред с това, много наши служители събраха средства за нуждаещите се, много участваха и в националните дарителски кампании. Точно такива моменти превръщат населението на една страна в народ. Българите доказаха, че са готови да си помагат в трудни моменти и сние от Спиди сме щастливи, че успяхме да вземем участие в тези благородни действия. Надяваме се всички да вярват, че подобни трагедии могат само да ни направят по-силни и единни.