Спиди стана член на Зеления кръг на сп. Мениджър

2014-05-12

Спиди вече е член на Зеления кръг на сп. Мениджър, който обединява социално отговорни български компании в областта на опазването на околната среда. Всяка от присъединилите се към Зеления кръг компании поема и конкретни ангажименти за своята дейност. Ангажиментите, които към момента поема Спиди, са:

Намаляване на вредните емисии, изхвърляни в атмосферата от автомобилите, изпълняващи куриерските услуги на компанията, чрез въвеждането в експлоатация на електромобили.

Подпомагане на ученически и научни проекти за иновативни решения в сферата на енергийната ефективност и опазването на околната среда.

Данаил Данаилов, член на Борда на директорите на Спиди, представи инвестицията на компанията в електромобили за бизнес цели по време на петото издание на Зеления форум, организиран от сп. Мениджър. Г-н Данаилов представи опита на Спиди в зелената сфера и акцентира върху закупуването на електромобили за бизнес цели  един иновитативен не само за България, но и за Европа проект.

“Чувството да си пръв е чудесно, но още по-хубаво е чувството в края на напрегнатия ден да знаеш, че си направил една малка крачка към подобряване на средата, в която всички живеем”, завърши Данаил Данаилов.