Атлетическа екипировка от Cпиди за варненски училищни отбори

2015-11-18

Спиди спонсорира за трета поредна година Ученическите игри по лека атлетика, организирани от Министерството на младежта и спорта и Българската асоциация спорт за учащи. Компанията отново осигури награден фонд от 10 000 лв., който отиде за подобряване на спортната база и екипировка на училищата победители.

Директорите на варненските училища МГ „Д-р Петър Берон” и Първа Езикова Гимназия, чиито отбори стъпиха на първите места в съответната възрастова група, закупиха спортна екипировка за училищните отбори със спечелената сума. Така спортистите на двете елитни гимназии в морската столица от тази година вече тренират с качествена атлетическа екипировка.

Екипът на Спиди пожелава на победителите ползотворни тренировки и много успехи в състезанията! Надяваме се, че модерната екипировка ще направи атлетиката в двете училища по-привлекателна за повече ученици и те ще запълват свободното си време със спорт. Това е целта на подкрепата, която Спиди указва на Министерството на младежта и спорта и Българската асоциация спорт за учащи за провеждането и стимулирането на отборите по време на Ученическите игри по лека атлетика.