English      
 
Заявка за куриер: 0 7001 7001 за абонати на фиксирани мрежи; 1 7001 7001 – за абонати на мобилните оператори; *7001 – кратък номер за заявка за куриер (за всички мобилни оператори).
1998 - 2015 © Всички права запазени. Спиди - Eкспресни куриерски услуги.